Ta kontroll över din nervositet och...

Våga kommunicera!

Det sägs att det finns två typer av människor, de som erkänner att det är rädda att tala inför andra och de som ljuger. Visst låter det provocerande? Faktum är att 70% av svenskar skulle tacka nej till avancemang i karriären om det innebar att tala inför andra och anta olika former av kommunikativa utmaningar.

Filip led länge av sin neuromotoriska talnedsättning men kombinerade på ett unikt sätt lärdomarna från sin stamning med retoriska kunskaper och hittills hjälpt tiotusentals chefer, medarbetare, studenter och entreprenörer att förbättra sin kommunikativa förmåga och lära sig att våga tala inför andra och våga anta kommunikativa utmaningar.

I denna föreläsning ges ni en riktig inspiration och motivationsboost inom kommunikation! Oavsett vilka kommunikativa utmaningar du har i ditt liv och yrke, säljsamtal, nätverksträffar eller presentationer inför kollegor eller kunder, så ger denna föreläsning dig nycklarna till att hantera din nervositet, känna större självförtroende oavsett sammanhang och det retoriska kunskaperna för att ge dina budskap genomslagskraft!

I denna föreläsning får du lära dig

  • Om psykologin bakom din nervositet inför olika kommunikativa situationer och hur du hanterar den.
  • Vilka retoriska verktyg som ger dina budskap genomslagskraft.
  • Tal- och presentationstekniker som optimerar dina säljsamtal, nätverksträffar, presentationer & föredrag.