”Helt suverän föreläsning!
Så engagerande & inspirerande!

”Filip överträffade alla förväntningar och fångade hela publiken genom hela föreläsningen! Vi går hem med nya värdefulla insikter och verktyg!

”Vi har sett massor av föreläsare,
du är den bästa hittills! Filip Reineby
är Sveriges nästa stora talare”

”Filip is a master of pitching,
his knowledge is key in any learning journey!”

Ung Företagsamhet Sverige

”En mycket uppskattad föreläsning, perfekt skräddarsydd för målgruppen! Stående ovationer från publiken!!”

”Föreläsningen motsvarade inte alls våra förväntningar, den var ännu bättre! Så bra med någon som vågar dela en egen och personlig historia”

Robert Bloom
– Grundare Hela Sverige Samlas/MyFlow

”Filip är en briljant föreläsare och hans nanoutbildning ’Pitcha som ett proffs’ har blivit en av Hela Sverige Samlas mest uppskattade utbildningar!”

”Filips föreläsning var genomtänkt och han inspirerar andra att våga möta sina rädslor”

Per Holknekt
Serieentreprenör & föreläsare

”I teknikens framsteg behövs dom som arbetar för och med människor och vår potential,
Filip är en sådan”

”Ett synnerligen viktigt tema som verkligen träffade och berörde våra elever. Filip är en grym föreläsare som verkligen hade anpassat sin föreläsning just till oss och vår skola.”

Ung Företagsamhet Linköping

”Om tio är det bästa, TIO!”

 

Lennart Paulsson
Föreläsare & instiftare av Stora Talarpriset

”Jag hänförs av Filip unika föreläsning om hur vi med enkla medel kommer över ohälsa & skapar goda relationer. Filip äger en sällsynt begåvning att lyfta andra”

”Nyttigt för flera personer i vårt säljteam!
Detta kommer gynna deras presentationer.”

Svante Randlert
Föreläsare och författare 

”Lever som han lär utifrån sin utbildning. Hans driv, passion och engagemang går rakt igenom!”

”Filip tog oss igenom en känslomässig timme, där han delade sin egna historia om hur man förvandlar svagheter till styrkor och vikten av att kommunicera med förståelse för den mottagande personens värld!”

”En mycket bra föreläsning som tacklade tunga frågor på ett skickligt sätt utan att vara utpekande”.

”Filip är en engagerad och entusiastisk föreläsare som på ett positivt och livsbejakande sätt visar att du kan lyckas med det du drömmer om och att ditt eget förhållningssätt är avgörande för din utveckling”

”Filip är en mycket inspirerande och personlig föreläsare som genom sitt budskap om snällhet får både personal och elever att att förstå konsekvenserna av vårt beteende. Alla skolor borde ta chansen att boka Filip Reineby.”

”Filips föreläsning om snällhet borde vara obligatorisk för alla”

Grundskola, Falu Kommun

”Det var en väldigt gripande föreläsning som var ett riktigt uppvaknande för våra elever i hur viktigt det är att behandla varandra väl och konsekvenserna av mobbning. Föreläsning kommer fungera som ett bra stöd i det regelbundna arbetet för trygghet framöver.”

”Filip levererade med bravur i den heta bostadspolitiska debatten som pågick. Han har ett genuint uttryck, engagemang och och det är lätt att följa Filip i hans sätt att leda. Panelen kändes trygg i hans ledning.

Vi kan varmt rekommendera Filip som moderator!”

Tina Lindahl, Medgrundare av Sociala Medier Dagen

”Vi har anlitat Filip som moderator vid 3 (!) tillfällen för Sociala Medier Dagen. Vi är så otroligt nöjda med hans deltagande och hur han varje gång klivit upp på scenen och verkligen ägt den! Om du vill ha en engagerad, hängiven, tillgänglig, proffsig, kommunikativ moderator som tar in alla i publiken så är Filip personen du ska kroka arm med. Det kommer vi göra – IGEN!”