Övertyga någon på 30 sekunder och...

Pitcha som ett Proffs!

Att på bara några minuter kunna sälja in sig själv i en anställningsintervju, som entreprenör pitcha sitt företag för en kund eller presentera sin idé för sina kollegor & chefer är idag helt avgörande för vår personliga utveckling och framgången i vår karriär.

’Pitchen’ har kanske aldrig varit så aktuell som just nu. Människans koncentrationsförmåga är lägre än en guldfisks och vi har ofta bara några få sekunder till någon minut på oss att leverera ett övertygande budskap.

Vill du lära dig att pitcha dig själv, ditt arbete, dina idéer och få kunder, beslutsfattare och dina åhörare att ta till sig av varje ord? Vill du lära dig att strukturera och presentera en pitch i världsklass och uppleva effekten av kunna övertyga vem du vill, om vad som helst på bara 30 sekunder?

Då är denna föreläsning för dig!

Filip har som entreprenör själv framgångsrikt pitchat sig till två olika utmärkerkelser och gjort mängder med retoriska analyser på bl a det bästa pitcharna från Draknästet. Idag hjälper han tusentals unga företagare, studenter, chefer och entreprenörer att våga pitcha som proffs & skapa presentationer som verkligen ger resultat.

Nöjda kunder

Ung Företagsamhet Sverige

”En mycket uppskattad föreläsning, perfekt skräddarsydd för målgruppen! Stående ovationer från publiken!!”

”Filip is a master of pitching, his knowledge is key in any learning journey!”

I denna föreläsning får du lära dig

  • Att förstå hur din nervositet fungerar och hur du hanterar den.
  • Hur du strukturerar upp din pitch och chansen att skriva en egen 30 sekunders pitch.
  • Vilka retoriska verktyg som ger din pitch genomslagskraft.
  • Hur du med röst och kroppsspråk kommunicerar med självförtroende.