Historien bakom "Den stammande retorikern"

Ta del av historien om och rådgivningen från stammaren som blev en av årets unga entreprenörer och förebilder och hyllad som Sveriges nästa stora talare!

Trots mobbning kring sin stamning har Filip har alltid varit den pratsamma och sociala killen som kämpat för att nå stora drömmar. I ungdomen satsade han hårt på en fotbollskarriär och begav sig bla till Italien och Empoli FC för att nå sitt mål. Men fotbollskarriären avtog och ledde istället något oanat till studier inom retorik. Väl där skapades drömmen om att föreläsa och inspirera andra, men det fanns ett hinder. Hans stamning. 

Från en dröm som först ansågs omöjlig att uppnå har Filip på bara några år skapat sig ett namn som ”Den stammande retorikern”. Han är hyllad som en av Sveriges bästa talare och även utsedd till en av Sveriges unga entreprenörer och förebilder 2019! 

I denna föreläsning delar Filip på ett öppet, ärligt och personligt sätt med sig av sin resa som entreprenör och talare som kantats av starka tvivel och stora utmaningar, men alltid med målet att inte låta talnedsättningen stoppa honom från drömmen att bli en av världens främsta föreläsare. Med sin erfarenhet inom entreprenörskap, att vända nackdelar till fördelar och att våga följa sina drömmar delar Filips med sig av sina bästa råd för att hjälpa dig att lyckas och maximera din potential.

Därför bokar ni denna föreläsning

  • Ta del av Filips inspirerande resa från mobbad stammare till hyllad talare.
  • Låt er publik få live-rådgivning inom valfria frågor som: Hur gör jag för att bli modigare och hitta min egen passion och dröm?
  • Vilka steg ska jag ta för att gå från inspirerande idé till kreativ handling?
  • Hur vänder jag begränsningar och nackdelar till fördelar och framgång?