Individuell rådgivning och kommunikationsutveckling


Retorik, presentationsteknik och manusskrivande

”Att våga ta plats som entreprenör, medarbetare och ledare och kunna nå fram med ett budskap är helt avgörande framgång och utveckling”

Genom att på ett unikt sätt kombinera sin erfarenhet av stamning med retorisk kompetens hjälper Filip dig hela vägen, från tvekande nervositet till stående ovationer.

Vilka resultat du kan förvänta dig;

  • Stärkt förståelse i psykologin bakom din nervositet och mental rådgivning för att få modet att våga ta plats framför en publik.
  • Konkreta råd inom retorik och presentationsteknik för att möta din publik på rätt sätt och visa lysande självförtroende i dina föredrag.
  • Rådgivning och hjälp med att skriva manuset till din presentation.
F690E392-7D95-4BD9-BA41-92DEA3E1D79C
”Filip är uppmärksam, lyhörd och strukturerad i sitt sätt att identifiera behov och ger goda råd som kan förbättra både det stora och det mer detaljrika i muntliga framföranden.”
HR Generalist Byggnads AB
84906487-CD2E-4713-AF85-D3556C49D707
”Filips kunskaper och smittande energi är fantastisk och jag rekommenderar verkligen alla som vill utveckla sin retoriska förmåga och sitt kommunikativa ledarskap att engagera Filip och låta sig inspireras.”
VD Webropol

Rådgivning för att hantera stamning

Filip har livslång personlig erfarenhet i vad det innebär att hantera stamning både praktiskt som fysiskt och psykiskt. Filip är självlärd i mer än ett dussin olika taltekniker som han kombinerat med sin utbildning i retorik och kommunikation. Talteknikerna använder han själv dagligen.

Flertalet människor som stammar har hittills anlitat Filip för att få hjälp både i privatlivet som i karriären. All stamning är individuell och det finns ingen mirakelkur för att hantera, kontrollera och acceptera sin stamning. Att anlita Filip som rådgivare har för många visat sig vara ett steg i rätt riktning.

Vilka resultat du kan förvänta dig;

  1. Förståelse i stamningens mekanik och konkreta tekniker för att hantera ofrivilliga blockeringar och upprepningar i talet.
  2. Stärkt självförtroende, självkänsla, mod att våga acceptera stamningen och rådgivning för att inte låta stamningen vara ett hinder i livet.
”Filip delar med sig av sina erfarenheter och tips om att hantera stamning och gav råd om hur man kan ändra sin egen inställning till att leva med stamning. Ovärderligt, du har inspirerat mig!”
Privatperson
”Jag vände mig till Filip om hjälp för min son (14år) som stammar. Han peppade min sons självförtroende att våga gå på sin första arbetsintervju inför sommarjobb. Utan Filips hjälp hade han inte gått på intervjun.”
Privatperson