lär dig att

Pitcha som ett proffs!

Det sägs att det finns två typer av människor, de som erkänner att det är rädda att tala inför andra och de som ljuger. Visst låter det provocerande? Faktum är att 70% av svenskar skulle tacka nej till avancemang i karriären om det innebar att pitcha och hålla i presentationer.

Filip har personlig erfarenhet av att framgångsrikt pitcha själv och sitt arbete som föreläsare. 2017 utsågs Filip till finalist i pitch-tävlingen #unionenpitch. En tävling han först av rädsla tvekade att delta i. Två år senare pitchade han sig som finalist till Företagare Galan. Detta blev startskottet på Filips arbete med att hjälpa entreprenörer, ledare, medarbetare, studenter och UF-elever att våga pitcha som proffs.

Vill du lära dig att pitcha dig själv, ditt arbete och dina affärsidéer och få kunder, investerare och dina åhörare att ta till sig av varje ord? Vill du få konkreta exempel på hur du kan strukturera din pitch och vilka retoriska verktyg som kommer få din publik att ta det beslut som du vill att dom ska ta? Då är denna föreläsning för dig! Filip har hittills hjälpt tusentals UF-elever, studenter, ledare och entreprenörer att våga hålla i slagkraftiga pitchar & presentationer som verkligen ger resultat.

Det senaste åren har Filip gjort mängder med retoriska analyser på bl a det bästa pitcharna Dragon’s Den och Draknästet. I denna föreläsning delar Filip med sig av de bästa analyserna från hans Youtubekanal och serie ”Draknästet Pitch Review”, som du ser här!

”Filip is a master of pitching, his knowledge is key in any learning journey!”

I denna föreläsning får du lära dig

  • Att förstå hur din nervositet fungerar och hur du hanterar den.
  • Hur du strukturerar upp din pitch och anpassar den för din publik.
  • Vilka retoriska verktyg som ger din pitch genomslagskraft.
  • Hur du använder din röst och kroppsspråk med självförtroende.