Historien bakom

Filip Reineby är föreläsare, entreprenör, inspiratör och Sveriges, kanske världens enda stammande retoriker. Tiotusentals har hittills hört hans budskap om snällhet och inspirerats att våga göra sin röst hörd för att utvecklas. Hans arbete som föreläsare gav honom 2019 utmärkelsen, en av årets unga entreprenörer och förebilder.

Bland annat SJ, Saab, ABF, Westpay och gymnasieskolor över hela Sverige har bokat honom för att inspireras av Filips budskap om hur snällhet inom kommunikation är vårt viktigaste verktyg för att motverka den växande psykiska ohälsan och istället skapa mer välmående och hållbara skol- och arbetsmiljöer.

UF Sverige, universitet och företag anlitar Filip för att utmana sina studenter, entreprenörer och chefer att våga utveckla sin kommunikativa förmåga och bli inspirerade av Filips resa.

Med sammanlagt tiotusentals följare på LinkedIn, Facebook och Instagram inspirerar han dagligen människor att våga följa sina drömmar, bli duktigare på att kommunicera och förändra världen till det bättre genom snällhet.