Om konsten att våga tala inför andra

Gör din röst hörd!

Det sägs finnas två sorters människor. Dom som erkänner att det är jobbigt att tala inför andra och dom som ljuger. Att tala inför andra anses som den allra största kommunikativa utmaningen för miljontals människor över hela världen. Hälften av alla svenskar avskyr att tala inför andra och 70% av alla svenskar i arbetslivet skulle tacka nej till en befordran om det innebar att hålla föredrag.

2000 av världens främsta chefer menar att den kommunikativa förmågan är en medarbetares och ledares viktigaste egenskap. Att utmana oss själva att göra vår röst hörd, tala inför andra och nå fram med våra budskap är därför mycket viktiga moment för våra karriärer och vår personliga utveckling. Men att ta plats och att tala inför publik tvingar oss psykologiskt långt utanför vår trygghetszon och att ofta att välja tystnad.

Filip led länge av sin neuromotoriska talnedsättning men kombinerade på ett unikt sätt lärdomarna från sitt talhandikapp med retoriska kunskaper och hittills hjälpt tiotusentals chefer, medarbetare och studenter att förbättra sin kommunikativa förmåga och våga tala inför andra.

I denna föreläsning ges ni en riktig motivationsboost inom kommunikation! Oavsett om du aldrig kan tänka dig att tala inför andra eller om du känner dig ganska bekväm att plats och göra din röst hörd inför åskådare så ger denna föreläsning dig verktygen du behöver för att våga tala och ge dina budskap genomslag!

Grundläggande innehåll 60 minuters föreläsning

  • Psykologin bakom din nervositet att tala inför andra och hur du hanterar den.
  • Mentalrådgivning för hur tränar upp ditt mod att våga ta plats och tala.
  • Konkreta tal och presentationstekniker som optimerar dina föredrag.